კატალოგი
ხორცი ირლანდიულად
დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და მოვამზადოთ 4 ცალი დიდი კატლეტი. კატლეტებს შემოვახვიოთ სალას ნაჭრები და დავამაგროთ კბილის ჩხირებით. კატლეტებს წავუსვათ მცენარეული ზეთი და ვწვათ 5-10 წუთის განმავლობაში. ხორცი შიგნიდან ცოტა უმი უნდა დარჩეს, ამიტომ თითოეულმა დიასახლისმა თავად უნდა განსაზღვროს წვის ხანგრძლივობა. შემდეგ კატლეტებს უნდა მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და სუფრაზე შებრაწულ პურებზე დადებული მივიტანოთ. მისაყოლებლად შეგვიძლია მივიტანოთ პიკული და სოუსი. მასალა: 600 გრამი უმი დაჭრილი ხორცი ზოლებად დაჭრილი სალა (4 სმ სიგანის და 20 სმ სიგრძის) მარილი, პილპილი მცენარეული ზეთი