კატალოგი
აჯაფსანდალი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და მოვაყაროთ მარილი. ასე გავაჩეროთ სამი-ოთხი საათი. ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავაყაროთ მარილმოყრილი და კარგად გაწურული ბადრიჯანი. როცა მოიშუშება, დავასხათ გაფცქვნილი, დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა, რეჰანი, ქონდარი, ქინძი, ოხრახუში, ნიორი, ვადუღოთ კარტოფილის მოხარშვამდე და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 500-600 გრამი
კარტოფილი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ზეთი - 4-5 სუფრის კოვზი
მწვანილი - 5-5 ძირი
ნიორი - 2 კბილი
მწვანე წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...

500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...

გადარჩეული ხენდრო ჩავყაროთ მურაბის ...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ შ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...

ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...