კატალოგი
აჯაფსანდალი
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და მოვაყაროთ მარილი. ასე გავაჩეროთ სამი-ოთხი საათი. ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავაყაროთ მარილმოყრილი და კარგად გაწურული ბადრიჯანი. როცა მოიშუშება, დავასხათ გაფცქვნილი, დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა, რეჰანი, ქონდარი, ქინძი, ოხრახუში, ნიორი, ვადუღოთ კარტოფილის მოხარშვამდე და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 500-600 გრამი
კარტოფილი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ზეთი - 4-5 სუფრის კოვზი
მწვანილი - 5-5 ძირი
ნიორი - 2 კბილი
მწვანე წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ბუტერბროდები...
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...
ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...
სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...
შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...