კატალოგი
მურაბიანი ნამცხვარი
500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად. ნელ-ნელა დავამატოთ 5 კვერცხის გული, სოდა - გახსნილი ძმარში, ცოტა მარილი, ვანილი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავყოთ სამ ნაწილად (ორი დიდი, ერთი პატარა) და გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე. ორ ფენას წავუსვათ უკურკო ღოღნაშოს მურაბა და შევაერთოთ. მესამე ფენა დავფშვნათ და ზემოდან მოვაყაროთ. შეგვიძლია ვიხმაროთ უკურკო ალუბლის მურაბაც, უწვენოდ. მასალა: კარაქი - 500 გრამი შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა კვერცხი - 5 ცალი ფქვილი - რამდენიც დასჭირდება სოდა - 1 ჩაის კოვზი ძმარი - 1 სუფრის კოვზი მარილი, ვანილი - გემოვნებით