კატალოგი
მურაბიანი ნამცხვარი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად. ნელ-ნელა დავამატოთ 5 კვერცხის გული, სოდა - გახსნილი ძმარში, ცოტა მარილი, ვანილი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. გავყოთ სამ ნაწილად (ორი დიდი, ერთი პატარა) და გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე.
ორ ფენას წავუსვათ უკურკო ღოღნაშოს მურაბა და შევაერთოთ. მესამე ფენა დავფშვნათ და ზემოდან მოვაყაროთ. შეგვიძლია ვიხმაროთ უკურკო ალუბლის მურაბაც, უწვენოდ.
მასალა:
კარაქი - 500 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 5 ცალი
ფქვილი - რამდენიც დასჭირდება
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი, ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...