კატალოგი
თეთრი პურის შებრაწული ნაჭრები

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად. ლიმონის წვენის, ძმრის, მცენარეული ზეთის ოხრახუშის, მდოგვის, ხახვის, ტკბილი წიწაკისა და ზეთისხილისაგან მოვამზადოთ სოუსი. პურის ნაჭრები შევბრაწოთ, თითოეულს დავასხათ სოუსი და ზემოდან დავაწყოთ მოხარშული კვერცხი, შემდეგ კვლავ მოვასხათ სოუსი.
მასალა:
100 გრამი თეთრი პური
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი
სოუსისათვის
1 დესერტის კოვზი ლიმონის წვენი
1-2 სუფრის კოვზი ძმარი
1-2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
3 ღერი მოშუშული ან დამჟავებული ტკბილი წიწაკა
2-3 ცალი ზეთისხილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 დესერტის კოვზი მდოგვი
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...

წვრილად დავჭრათ ხახვი და ნიორი და მ...

ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...

ერთი თეფში ბრინჯი...

გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...