კატალოგი
თეთრი პურის შებრაწული ნაჭრები
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად. ლიმონის წვენის, ძმრის, მცენარეული ზეთის ოხრახუშის, მდოგვის, ხახვის, ტკბილი წიწაკისა და ზეთისხილისაგან მოვამზადოთ სოუსი. პურის ნაჭრები შევბრაწოთ, თითოეულს დავასხათ სოუსი და ზემოდან დავაწყოთ მოხარშული კვერცხი, შემდეგ კვლავ მოვასხათ სოუსი. მასალა: 100 გრამი თეთრი პური შესაწვავად საჭირო ცხიმი 4 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი სოუსისათვის 1 დესერტის კოვზი ლიმონის წვენი 1-2 სუფრის კოვზი ძმარი 1-2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი 3 ღერი მოშუშული ან დამჟავებული ტკბილი წიწაკა 2-3 ცალი ზეთისხილი 1 თავი საშუალო ზომის ხახვი 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში 1 დესერტის კოვზი მდოგვი