კატალოგი
თეთრი პურის შებრაწული ნაჭრები
![](/uploads_script/products/plmzl3at4bsx1ss.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად. ლიმონის წვენის, ძმრის, მცენარეული ზეთის ოხრახუშის, მდოგვის, ხახვის, ტკბილი წიწაკისა და ზეთისხილისაგან მოვამზადოთ სოუსი. პურის ნაჭრები შევბრაწოთ, თითოეულს დავასხათ სოუსი და ზემოდან დავაწყოთ მოხარშული კვერცხი, შემდეგ კვლავ მოვასხათ სოუსი.
მასალა:
100 გრამი თეთრი პური
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი
სოუსისათვის
1 დესერტის კოვზი ლიმონის წვენი
1-2 სუფრის კოვზი ძმარი
1-2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
3 ღერი მოშუშული ან დამჟავებული ტკბილი წიწაკა
2-3 ცალი ზეთისხილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 დესერტის კოვზი მდოგვი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ci69t7awnqkzxpu.jpeg)
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...
![](uploads_script/products/cb9w7pise99d0l3.jpeg)
კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...
![](uploads_script/products/zw9vj93o2mxkk99.jpg)
მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...
![](uploads_script/products/weg45dgkhpjm9j6.jpeg)
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...
![](uploads_script/products/bq98l90npd56sd6.jpeg)
პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...
![](uploads_script/products/c1d27tdz5399k1e.jpg)
ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...