კატალოგი
სუპი ”პანადელი”
| ბეჭდვა |
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალი, მოვაყაროთ მარილი, დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე 2-3 საათით. ხარშვის დასრულებამდე ცოტა ხნით ადრე დავამატოთ მომზადებული მწვანილი და ვხარშოთ 20 წუთის განმავლობაში.
½ ჭიქა რძის, 1 კვერცხის, 3 სუფრის კოვზი ფქვილის, 30 გრამი კარაქისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი ბლინებისათვის. მზა ბლინები დავჭრათ თხელ ზოლებად და ჩავდოთ ბულიონში.
მასალა:
500 გრამი ძროხის ხორცი
250 გრამი ძვლები
1 ½ ლიტრი წყალი
მწვანილი სუპისათვის
მარილი
ბლინები
პოპულარული რეცეპტი

პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია,...


