კატალოგი
ჰოლანდიური სალათა ვარდკაჭაჭასაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და ავურიოთ გასუფთავებულ და მსუბუქად მოხრაკულ ნუშთან, დამბალ ქიშმიშთან, ერთი ფორთოხლის ნაჭრებთან და მეორე ფორთოხლის წვენთან ერთად. დავამატოთ მაიონეზი, მარილი, პილპილი და სუფრაზე მივიტანოთ ეთრ პურთან ერთად.
მასალა:
250 გრამი ვარდკაჭაჭა
20 მარცვალი ტკბილი ნუში
2 სუფრის კოვზი ქიშმიში
2 ცალი ფორთოხალი
2 სუფრის კოვზი მაიონეზი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...

თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ დაჭ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

მხატვრული მხარე...

სოსისები გავჭრათ სიგრძეზე, კუბიკება...