კატალოგი
თევზის ჩახოხბილი
![](/uploads_script/products/c1d27tdz5399k1e.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან სხვა რომელიმე თევზი გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მარილი და დავაწყოთ ღრმა ტაფაზე. მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, დავასხათ ზეთი და 2 ჩაის ჭიქა პამდვრის წვენი; ჩავაყოლოთ სტაფილო, დაფნის ფოთოლი, 20-25 მარცვალი შავი პილპილი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. მოხარშული თევზის ნაჭრები დავალაგოთ ღრმა ლანგარზე და ზედ მოვასხათ თავისივე წვენი.
მასალა:
თევზი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3 თავი
დაფნის ფოთოლი - 3-4 ცალი
სტაფილო - 200 გრამი
ზეთი - 100 გრამი
პამიდვრის წვენი - 2 ჩაის ჭიქა
ქინძი, ოხრახუში - 3-3 ძირი
შავი პილპილი - 25 მარცვალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ty0e2tefxtfw52b.jpeg)
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...
![](uploads_script/products/nc8stp3d91e4gu1.jpg)
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
![](uploads_script/products/jqnweo3hvjw776a.jpeg)
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...
![](uploads_script/products/91h5w2eozxnwnjm.jpeg)
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
![](uploads_script/products/0d7mx5d7lie21lv.jpeg)
ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...
![](uploads_script/products/gw2jcp0qu8jnapd.jpeg)
ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...