კატალოგი
თევზის ჩახოხბილი
ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან სხვა რომელიმე თევზი გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მარილი და დავაწყოთ ღრმა ტაფაზე. მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, დავასხათ ზეთი და 2 ჩაის ჭიქა პამდვრის წვენი; ჩავაყოლოთ სტაფილო, დაფნის ფოთოლი, 20-25 მარცვალი შავი პილპილი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. მოხარშული თევზის ნაჭრები დავალაგოთ ღრმა ლანგარზე და ზედ მოვასხათ თავისივე წვენი. მასალა: თევზი - 1 კილოგრამი ხახვი - 3 თავი დაფნის ფოთოლი - 3-4 ცალი სტაფილო - 200 გრამი ზეთი - 100 გრამი პამიდვრის წვენი - 2 ჩაის ჭიქა ქინძი, ოხრახუში - 3-3 ძირი შავი პილპილი - 25 მარცვალი მარილი - გემოვნებით