კატალოგი
სიმინდის ფქვილისაგან მომზადებული ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ადუღებამდე ჩავყაროთ სიმინდის ფქვილი, იმდენი, რომ წყალმა მიიღოს ფქვილის ფერი. როცა წყალ ადუღდება, ქვაბში ჩავაზილოთ სიმინდის ფქვილი და სუთით ვურიოთ სწრაფად. კარგად რომ ჩაიზილება, ვშუშოთ დაახლოებით ნახევარი საათი; კიდევ კარგად ჩავზილოთ, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ცეცხლზე და ამოვიღოთ თეფშებზე წყალში ამოვლებული ჩოგნით. ფქვილის ჩაზელის შემდეგ წყლის ჩამატება აღარ შეიძლება.
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...

ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

მწვანე ლობიო მოვხარშოთ ზემოაღნიშნულ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...