კატალოგი
პაპრიკაშ დე ვიტელი - ხორცი წითელი პილპილით და ფქვილის კლიოცკებით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ნახევარ პორცია ცხიმში . ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ დარჩენილ ცხიმში. დავაამტოთ ტომატ-პიურე, მარილი, წითელი პილპილი და ყველაფერი ერთად შევურიოთ ხორცს. დავასხათ წყალი ან ბულიონი ისე, რომ სითხემ დაფაროს ხორცი და დავდგათ მოსაშუშად. ხორცთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ "კლიოცკები".
მასალა:
500 გრამი ხბოს ხორცი
80 გრამი მარგარინი ან გადამდნარი ქონი
4-5 თავი ხახვი
60 გრამი ტომატ-პიურე
1-2 კბილი ნიორი
მარილი
წითელი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...

1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...

ხორცს გამოვაცალოთ ძვალი და რბილობი ...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...