კატალოგი
პაპრიკაშ დე ვიტელი - ხორცი წითელი პილპილით და ფქვილის კლიოცკებით
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ნახევარ პორცია ცხიმში . ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ დარჩენილ ცხიმში. დავაამტოთ ტომატ-პიურე, მარილი, წითელი პილპილი და ყველაფერი ერთად შევურიოთ ხორცს. დავასხათ წყალი ან ბულიონი ისე, რომ სითხემ დაფაროს ხორცი და დავდგათ მოსაშუშად. ხორცთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ "კლიოცკები".
მასალა:
500 გრამი ხბოს ხორცი
80 გრამი მარგარინი ან გადამდნარი ქონი
4-5 თავი ხახვი
60 გრამი ტომატ-პიურე
1-2 კბილი ნიორი
მარილი
წითელი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...
შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...
მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...