კატალოგი
კორჟიკები ყველით
ბეჭდვა |
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელი ფერის მიღებამდე, შევურიოთ რძეს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. დავამატოთ გახეხილი ყველი, გადავურიოთ, ჩავახალოთ კვერცხი, ათქვეფილი კვერცხის გულები, კვლავ დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ დუღილს არ დაიწყებს. შემდეგ მიღებული მასა გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ცოტა შევაგრილოთ, დავასხათ კარაქწასმულ და საფანელმოყრილ ჟარუნაზე, დავჭრათ პორციებად და ვაცხოთ მზადყოფნამდე.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 ჭიქა რძე
50 გრამი კარაქი
3 ჭიქა გახეხილი ყველი
1 ცალი კვერცხი
2 კვერცხის გული ცალკე
10 გრამი საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...
ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...
სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...