კატალოგი
კორჟიკები ყველით
ბეჭდვა |
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელი ფერის მიღებამდე, შევურიოთ რძეს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. დავამატოთ გახეხილი ყველი, გადავურიოთ, ჩავახალოთ კვერცხი, ათქვეფილი კვერცხის გულები, კვლავ დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ დუღილს არ დაიწყებს. შემდეგ მიღებული მასა გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ცოტა შევაგრილოთ, დავასხათ კარაქწასმულ და საფანელმოყრილ ჟარუნაზე, დავჭრათ პორციებად და ვაცხოთ მზადყოფნამდე.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 ჭიქა რძე
50 გრამი კარაქი
3 ჭიქა გახეხილი ყველი
1 ცალი კვერცხი
2 კვერცხის გული ცალკე
10 გრამი საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
ვენელი ქალების სიამაყე...
ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...