კატალოგი
ბერლინური შნიცელი
ბეჭდვა |
ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი. მოვხარშოთ და წყალი გადავასხათ. შიგნეულს კვლავ დავასხათ 2 ლიტრი მდუღარე წყალი, დავამატოთ ხახვი, სპეციები და 1 სუფრის კოვზი მარილი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 4 საათის განმავლობაში დარბილებამდე. შემდეგ შიგნეული დავჭრათ ½ სმ სისქის ნაჭრებად, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და სუხარში და ორივე მხრიდან შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში, მოვაყაროთ მარილი.
მასალა:
500 გრამი ძროხის ცური
2 ლიტრი წყალი
1 თავი ხახვი
4 მარცვალი შავი პილპილი
1 ცალი მიხაკი
¼ დაფნის ფოთოლი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...
გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...
ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კა...
ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...