კატალოგი
ფლავი (გაწურული)
ბეჭდვა |
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილწყალში და ნახევრად მოვხარშოთ. შემდეგ გადავიღოთ საწურზე და ზემოდან დავასხათ ცივი წყალი. ფართოძირიან ქვაბში ჩავდოთ ერბო, დავდგათ ცეცხლზე, როცა გაცხელდება, ჩავასხათ შიგ გათქვეფილი კვერცხები. ერთი-ორი წუთის შემდეგ დავაყაროთ გაწურული ბრინჯი, დავამატოთ ერბო, ქვაბსა და სახურავს შორის გადავაფაროთ დასველებული, მაგრად გაწურული ტილო და ვშუშოთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ გაფუვდება.
მასალა:
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
ერბო - 150 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...
კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...
ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...
სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...
ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...
სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...