კატალოგი
ფლავი (გაწურული)
ბეჭდვა |
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილწყალში და ნახევრად მოვხარშოთ. შემდეგ გადავიღოთ საწურზე და ზემოდან დავასხათ ცივი წყალი. ფართოძირიან ქვაბში ჩავდოთ ერბო, დავდგათ ცეცხლზე, როცა გაცხელდება, ჩავასხათ შიგ გათქვეფილი კვერცხები. ერთი-ორი წუთის შემდეგ დავაყაროთ გაწურული ბრინჯი, დავამატოთ ერბო, ქვაბსა და სახურავს შორის გადავაფაროთ დასველებული, მაგრად გაწურული ტილო და ვშუშოთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ გაფუვდება.
მასალა:
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
ერბო - 150 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი
ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...
ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით. შემდეგ ...
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...
ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...