კატალოგი
სენდვიჩი ”წყლის წიწმატი”
წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ და 5 წუთით დავტოვოთ ძალიან ცივ წყალში. 2 ნაჭერ პურს წავუსვათ მაიონეზი, ზემოდან მჭიდრო ფენად დავაწყოთ წიწმატის ყვავილები, დავაფაროთ პურის მეორე ნაჭერი, რომელსაც წინასწარ კარაქი უნდა წავუსვათ. ეს სენდვიჩი გავაფორმოთ რამოდენიმე საღი ყვავილით და მაშინვე მივიტანოთ სუფრაზე. მასალა: 4 თხელი ნაჭერი შავი პური 1 ჭიქა წიწმატის ყვავილი 1 სუფრის კოვზი მაიონეზი და ½ სუფრის კოვზი კარაქი