კატალოგი
თურქული გარნირი
| ბეჭდვა |
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
400 გრამი მწვანე ლობიო
200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები
150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...

კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...


