კატალოგი
თურქული გარნირი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
400 გრამი მწვანე ლობიო
200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები
150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...

რუსული სალათა...