კატალოგი
თურქული გარნირი
ბეჭდვა |
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღერები და ჭრელი ლობიოს მარცვლები, შევურიოთ კარაქი. დავასხათ თეთრი ხორცის სოუსი და მივიყვანოთ დუღილამდე. სოუსი მოვამზადოთ ფქვილისა და ხორცის ბულიონისაგან: ფქვილი კარგად ავურიოთ კარაქში, დავასხათ ბულიონი, კარგად ავურიოთ და სოუსი ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
400 გრამი მწვანე ლობიო
200 გრამი ჭრელი ლობიოს მარცვლები
150 გრამი თეთრი ხორცის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...
კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...
ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...
სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...