კატალოგი
ფარშირებული შნიცელი შვლის ხორცისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ და დავამარილოთ. შვლის ღვიძლი შევწვათ ტაფაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და სანელებლები, დავასხათ 2 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი. მიღებული მასა თანაბრად გადავანაწილოთ ხორცის 5 ნაჭერზე, ზემოდან დავადოთ 5 დარჩენილი ნაჭერი და ბოლოები პატარა ჩაქუჩით დავუბეგვოთ, რომ ზედა და ქვედა ნაჭრები კიდეებით ერთმანეთს მიეკრას. მომზადებული შნიცელის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და სწრაფადვე შევწვათ. წვისა პროცესში მიღებული სოუსს დავუმატოთ 3 სუფრის კოვზი ნაყენი ღვიის მარცვლებისაგან და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
750 გრამი შვლის ხორცი (კუდუსუნი, თეძო)
150 გრამი შვლის ღვიძლი
25 გრამი ხახვი
მარილი და სანელებლები
5 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი
პოპულარული რეცეპტი

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...

ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...