კატალოგი
ფარშირებული შნიცელი შვლის ხორცისაგან
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ და დავამარილოთ. შვლის ღვიძლი შევწვათ ტაფაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და სანელებლები, დავასხათ 2 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი. მიღებული მასა თანაბრად გადავანაწილოთ ხორცის 5 ნაჭერზე, ზემოდან დავადოთ 5 დარჩენილი ნაჭერი და ბოლოები პატარა ჩაქუჩით დავუბეგვოთ, რომ ზედა და ქვედა ნაჭრები კიდეებით ერთმანეთს მიეკრას. მომზადებული შნიცელის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და სწრაფადვე შევწვათ. წვისა პროცესში მიღებული სოუსს დავუმატოთ 3 სუფრის კოვზი ნაყენი ღვიის მარცვლებისაგან და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
750 გრამი შვლის ხორცი (კუდუსუნი, თეძო)
150 გრამი შვლის ღვიძლი
25 გრამი ხახვი
მარილი და სანელებლები
5 სუფრის კოვზი ღვიის ნაყენი
პოპულარული რეცეპტი
ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...
კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...
ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...