კატალოგი
ფარშირებული შნიცელი შვლის ხორცისაგან
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ და დავამარილოთ. შვლის ღვიძლი შევწვათ ტაფაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და სანელებლები, დავასხათ 2 სუფრის კოვზი ღვიის  ნაყენი. მიღებული მასა თანაბრად გადავანაწილოთ ხორცის 5 ნაჭერზე, ზემოდან დავადოთ 5 დარჩენილი ნაჭერი და ბოლოები პატარა ჩაქუჩით დავუბეგვოთ, რომ ზედა და ქვედა ნაჭრები კიდეებით ერთმანეთს მიეკრას. მომზადებული შნიცელის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში და სწრაფადვე შევწვათ. წვისა პროცესში მიღებული სოუსს დავუმატოთ 3 სუფრის კოვზი ნაყენი ღვიის  მარცვლებისაგან და მოვასხათ ლიმონის წვენი. მასალა: 750 გრამი შვლის ხორცი (კუდუსუნი, თეძო) 150 გრამი შვლის ღვიძლი 25 გრამი ხახვი მარილი და სანელებლები 5 სუფრის კოვზი ღვიის  ნაყენი