კატალოგი
ყაზახეთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უძველესი დროიდან ყაზახების განსაკუთრებული მახასიათებელი შტრიხი სტუმართმოყვარეობაა. სტუმარს ყოველთვის ხელგაშლილები ხვდებიან, საპატიო ადგილას სვამენ და გულუხვად უმასპინძლდებიან. ხორცი - კერძების მთავარი შემადგენელი კომპონენტია, კერძის მომზადების ტრადიციული ფორმა კი ხარშვა. კულინარიაში ფართოდ იყენებენ რძის პროდუქტებსაც, ყველა სუფრა ყაზახურ ოჯახში ჩვეულებრივ რძისაგან მომზადებული სასმელებით იწყება.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...

ვენელი ქალების სიამაყე...

გულუხვი და ხელგაშლილი...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...