კატალოგი
ყაზახეთი
| ბეჭდვა |
უძველესი დროიდან ყაზახების განსაკუთრებული მახასიათებელი შტრიხი სტუმართმოყვარეობაა. სტუმარს ყოველთვის ხელგაშლილები ხვდებიან, საპატიო ადგილას სვამენ და გულუხვად უმასპინძლდებიან. ხორცი - კერძების მთავარი შემადგენელი კომპონენტია, კერძის მომზადების ტრადიციული ფორმა კი ხარშვა. კულინარიაში ფართოდ იყენებენ რძის პროდუქტებსაც, ყველა სუფრა ყაზახურ ოჯახში ჩვეულებრივ რძისაგან მომზადებული სასმელებით იწყება.
პოპულარული რეცეპტი

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...

ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...

ქათამი მოვხარშოთ დარბილებამდე მსხვი...

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...

კერძი ქოთანში...

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...


