კატალოგი
უკრაინული ჩაშუშული
![](/uploads_script/products/gh92da8q3wb9ojo.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბიკებთან ერთად მსუბუქად მოვხრაკოთ. გავხეხოთ ნიორი. ხორცი და თირკმელები დავჭრათ წვრილ ზოლებად. დავამატოთ ტომატ-პასტა, წითელი პილპილი და მჟავე კიტრი. რამდენიმე წუთით დავდგათ მოსაშუშად. შემდეგ ჩავასხათ ბულიონი და ვხარშოთ სუპი 5 წუთის განმავლობაში (არ ღირს ძალიან ბევრი ბულიონის ჩასხმა). შეგვიძლია დავამატოთ პილპილი და მარილი გემოვნებით. მზა ჩაშუშულს დავამატოთ კაპარი, 2-3 ნაჭერი ლიმონი, კამა და ოხრახუში. სუფრაზე ცალკე შეგვიძლია მივიტანოთ სქელი არაჟანი.
მასალა:
500 გრამი სხვადასხვა სახის ხორცეული (შემწვარი ან მოხარშული ხბოს თირკმელები, შემწვარი ხორცის ნაჭრები, მოხარშული ღორის ხორცი და ა. შ.)
100 გრამი სალა
200 გრამი ხახვი
2 კბილი ნიორი
100 გრამი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი დანაყილი წითელი პილპილი
1 ½ ლიტრი ხორცის ბულიონი
2 ცალი მჟავე კიტრი
1 სუფრის კოვზი კაპარი
½ ლიმონი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კამა ან ოხრახუში
2-3 სუფრის კოვზი სქელი არაჟანი (სურვილისამებრ)
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/40zh0uwnpkd31fn.png)
სიყვარული ერთი ნახვით......
![](uploads_script/products/4ry633b8fio1a8z.jpeg)
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...
![](uploads_script/products/0zbtzxf3uqm3eqn.jpeg)
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...
![](uploads_script/products/kxa17apn65a024e.jpeg)
"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...
![](uploads_script/products/3c9rfkhqlyfbk28.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
![](uploads_script/products/mhqjya76jjhfqvm.jpeg)
თევზის ფილე დავჭრათ არც ისე სქელ ნა...