კატალოგი
ღორის ხორცის შნიცელი სიცილიურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბაზილიკა და ზირა, შევწვათ ორივე მხრიდან არც ისე ცხელ ტაფაზე. შნიცელები გადმოვიღოთ ტაფიდან, დავდგათ თბილ ადგილას, იმ ტაფაზე კი, რომელზეც შნიცელები იწვებოდა, მსუბუქად მოვშუშოთ წინასწარ მარილ და პილპილმოყრილი დაჭრილი პამიდვრები. შემდეგ შნიცელები პამიდვრებზე დავალაგოთ და გარშემო მოშუშული სოკო შემოვუწყოთ. ზემოდან მოვასხათ ტომატის სოუსი. კერძი სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
2 ცალი შნიცელი
½ წვრილად დაჭრილი ხახვი
½ ჩაის ჭიქა ბაზილიკა და ზირა
250 გრამი პამიდორი
მარილი, პილპილი
1-2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
250 გრამი მოშუშული სოკო
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
¼ ლიტრი თხევადი ტომატის სოუსი
პოპულარული რეცეპტი

მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...

ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...