კატალოგი
ქათმის, ინდაურის ან ბატის ხარშო
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავამატოთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, ტყლაპი. ბოლოს შევაზავოთ მარილით და ჩავყაროთ შიგ დაჭრილი ქინძი. მასალა: ქათამი, ინდაური ან ბატი ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა ხახვი - 400 გრამი ტყლაპი - 100 გრამი ქინძი - 4-5 ძირი მარილი - გემოვნებით