კატალოგი
ხახვის სუპი ფრანგულად
ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად მოვშუშოთ ნახევარ პორცია კარაქში. მოვაყაროთ პილპილი, დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ვადუღოთ ხახვი 15 წუთის განმავლობაში. მოვაყაროთ მარილი. პურის ნაჭრები ორივე მხრიდან შევბრაწოთ დარჩენილ კარაქში. სუპი დავასხათ ცეცხლზგამძლე ჯამებში, ჩავაწყოთ შებრაწული პურის ნაჭრები, რომელთაც წინასწარ გახეხილი ყველის ფენა უნდა მოვაყაროთ ზემოდან, შემდეგ შევდგათ ღუმელში. მასალა: 2-3 პორციაზე 500 გრამი ხახვი 2-3 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი პილპილი ¾ ლიტრი ხორცის ან ძვლის ბულიონი ან წყალი 4-6 ნაჭერი თეთრი პური 2-3 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი მარილი