კატალოგი
ხორცი ბოჰემურად
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ დიდ კუბიკებად, შევწვათ მსხვილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და წითელი პილპილი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ხორცი დაიფაროს და ვშუშოდ მანამდე, სანამ ხორცი ნახევრად მზად არ იქნება. გათლილი კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად, დავალაგოთ ხორცზე, დავამატოთ კიდევ ცოტაოდენი ცხელი წყალი და ვშუშოთ მზადყოფნამდე. სითხე დაახლოებით ნახევრამდე უნდა ამოშრეს.
მასალა:
3 პორციაზე
500 გრამი ცხვრის ხორცი
500 გრამი კარტოფილი
2 ცალი დიდი თავი ხახვი
1 ½ სუფრის კოვზი ცხიმი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
1 არასავსე ჩაის კოვზი წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...
თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...
დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...