კატალოგი
ღვეზელი ”ერთი ათთან”
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათი. ხორცი წვრილად დავჭრათ და მოვათავსოთ ბრტყელ ჭურჭელში კარტოფილის კუბიკებთან ერთად. დავასხათ მაგარი ხორცის ბულიონი ისე, რომ კარტოფილი დაიფაროს, დავამატოთ მარილი და პილპილი და ზემოდან თავსახურის მაგივრად გადავაფაროთ ცომის ფირფიტა. ვაცხოთ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე 1 ½ საათის განმავლობაში. მასალა 100 გრამი ცხვრის ხორცი და 1 კილოგრამი კარტოფილი მარილი, პილპილი ხორცის ბულიონი ცომისათვის 100 გრამი ფქვილი 50 გრამი ცხიმი 1 ცალი კვერცხი ცოტა მარილი