კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ათი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...

კარგად გასუფთავებული, თბილ წყალში გ...

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭ...

600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...