კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად
ბეჭდვა |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი
წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტ...
კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...
კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...
4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...
თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...
5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...