კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...

გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

სადილი ისტორიულ ეპოქაში...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...