კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად
| ბეჭდვა |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...

თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...


