კატალოგი
პურის სუპი გლეხურად
![](/uploads_script/products/enasukos0bkxvcn.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხახვი, ოხრახუში და ნაჭრებად დაჭრილი პურის კანი. დავამატოთ წყალი, მარილი, წითელი პილპილი. ავიღოთ ½ ჭიქა წყალი, გავთქვიფოთ მასში 2 ცალი კვერცხი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. მიღებული მასა ჩავასხათ მდუღარე სუპში.
მასალა:
250 გრამი ძველი პურის კანი
1 მსხვილი თავი ხახვი
3 არასავსე სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 ცალი კვერცხი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
ცოტა წითელი პილპილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
1 ლიტრი წყალი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/1445mpvrowvim1i.jpeg)
ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...
![](uploads_script/products/37i0t9e16p9rpqc.jpeg)
თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...
![](uploads_script/products/i1eopcrgxlz0mm0.jpeg)
ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
![](uploads_script/products/zbapoojwp27olak.jpeg)
200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...
![](uploads_script/products/qm3qqqv8ziui1jo.jpeg)
რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...
![](uploads_script/products/gsf6gvk96w81ojh.jpeg)
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...