კატალოგი
ღორის ხორცი ესპანურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუშის, მარილის, პილპილის და მცენარეული ზეთისაგან მოვამზადოთ ერთგვაროვანი მასა და შევაზილოთ ღორის ხორცს. შევბრაწოთ დაბალ ცეცხლზე კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში. სუფრაზე შემთბარი ლანგრით მივიტანოთ ზეთში მოშუშულ წიწაკის ღერებთან ერთად.
მასალა:
4 ნაჭერი ღორის ხორცი
½ ჭიქა საფანელი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
მარილი, პილპილი
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მცირე რაოდე...

გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...