კატალოგი
ღორის ხორცი ესპანურად
ბეჭდვა |
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუშის, მარილის, პილპილის და მცენარეული ზეთისაგან მოვამზადოთ ერთგვაროვანი მასა და შევაზილოთ ღორის ხორცს. შევბრაწოთ დაბალ ცეცხლზე კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში. სუფრაზე შემთბარი ლანგრით მივიტანოთ ზეთში მოშუშულ წიწაკის ღერებთან ერთად.
მასალა:
4 ნაჭერი ღორის ხორცი
½ ჭიქა საფანელი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
მარილი, პილპილი
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური ან...
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...
კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...
გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...