კატალოგი
ღოღნაშოს მურაბა
![](/uploads_script/products/1zjihe2et6wkd0o.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნაშო ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით. მოვხარშოთ სიროფი წყლისა და შაქრისაგან, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და შევაგრილოთ. ჩავყაროთ შიგ გამზადებული ღოღნაშო და ასე გავაჩეროთ ერთი დღე ღამე, მეორე დღე დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ; ერთი საათის დუღილის შემდეგ ისევ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ამგვარად მოხარშული ღოღნაშოს მარცვლები მთელ-მთელი დარჩება.
მასალა:
ღოღნაშო - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/1a058k3z0zx4tq3.jpg)
გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...
![](uploads_script/products/yi94dmy94sa61ly.jpeg)
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...
![](uploads_script/products/aqrtcsc9z9foh12.jpeg)
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...
![](uploads_script/products/wyhlzkcdxz2k465.jpeg)
მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გა...
![](uploads_script/products/h08uh6oahqn2mno.jpeg)
გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...
![](uploads_script/products/4db16ffzxu4mvx8.jpeg)
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...