კატალოგი
ანანასის შემწვარი ნაჭრები

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარგად გავაშროთ. მომზადებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ თხევადი ცომი. ანანასის ნაჭრები ამოვავლოთ ამ ცომში და შევბრაწოთ ცხიმში (ცხიმი მთლიანად უნდა ფარავდეს ანანასს) მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის გაჩენამდე. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და ჯერ კიდევ თბილი მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
8 ნაჭერი ანანასი
1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
სასმელი სოდა დანის პირზე
1/8 ლიტრი რძე
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

გასუფთავებული თევზი დავჭრათ მცირე ნ...

ხაჭო გავწუროთ საცერში, შევურიოთ კვე...