კატალოგი
ანანასის შემწვარი ნაჭრები
ბეჭდვა |
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარგად გავაშროთ. მომზადებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ თხევადი ცომი. ანანასის ნაჭრები ამოვავლოთ ამ ცომში და შევბრაწოთ ცხიმში (ცხიმი მთლიანად უნდა ფარავდეს ანანასს) მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის გაჩენამდე. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და ჯერ კიდევ თბილი მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
8 ნაჭერი ანანასი
1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
სასმელი სოდა დანის პირზე
1/8 ლიტრი რძე
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...
ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრ...
შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...
მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...
ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხა...
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...