კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეუ...

კვერცხის გულები კარაგდ გავთქვიფოთ შ...

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...