კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით
ბეჭდვა |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...
იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...
შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...
სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...
მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...