კატალოგი
ლიტვური კარტოფილის სუპ-პიურე
![](/uploads_script/products/tekhfnlupw2qxkz.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მოვხარშოთ ხორცის ბულიონში ხახვის თავთან ერთად. როდესაც კარტოფილი მზად იქნება, გავატაროთ საცერში. მჟაუნა და ნიახურის ფოთლები დავჭრათ და ჩავამატოთ კარტოფილშერეულ ბულიონში. დავამატოთ მარილი და პილპილი და 5 წუთი კიდევ ვაცალოთ დუღილი. 2 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი გავჭრათ 2 ნაწილად, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და სუხარში და ძეხვის ნაჭრებთან ერთად შევბრაწოთ გადამდნარ ქონში. სუპი გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავამატოთ არაჟანი. სუპის სუფრაზე მიტანამდე თითოეულ თეფშში ჩავდოთ თითო ნაჭერი ძეხვი და ნახევარი კვერცხი.
მასალა:
2 ½ ლიტრი ხორცის ან ძვლის ბულიონი
1 კილოგრამი კარტოფილი
1 თავი ხახვი
50 გრამი მჟაუნა ან ისპანახი
100 გრამი ნიახური
4 ნაჭერი ძეხვი
3 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი საფანელი
1 ჩაის კოვზი გადამდნარი ქონი ან მარგარინი
¼ ლიტრი არაჟანი ან იოგურტი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/gh92da8q3wb9ojo.jpeg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...
![](uploads_script/products/n2ertrsiribo4cd.jpeg)
თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...
![](uploads_script/products/iltrk8h2ij5f24y.jpg)
ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...
![](uploads_script/products/jvwmeovvp4ar9pw.jpeg)
თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...
![](uploads_script/products/td73jeizhar270v.jpg)
კარგად გასუფთავებული ქათამი ჩავდოთ ...
![](uploads_script/products/fgb0u0s610bqrai.jpeg)
ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...