კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად
ბეჭდვა |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი
ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
კარტოფილი...
კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...