კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად
ბეჭდვა |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...
გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...
ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...