კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...

ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

კვერცხის გულები კარაგდ გავთქვიფოთ შ...