კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...

კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...

წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ა...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...