კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...

თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...

შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...

ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

6 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...