კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათ...

საუბარი პოზნანში...

გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...

ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...

ყველა პროდუქტი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებ...

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...