კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად
ბეჭდვა |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...
ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...