კატალოგი
ბატკნის სუპი თურქულად
ბეჭდვა |
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად 1 ¼ ლიტრ მსუბუქად დამარილებულ წყალში. ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ გაწურულ ბულიონში. კვერცხის გულები, იოგრტი და ლიმონის წვენი ფრთხილად ავთქვიფოთ და ჩავასხათ ცეცხლიდან გადმოდგმულ სუპში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.
მასალა:
500 გრამი ბატკნის ან ცხვრის ხორცი
½ ჭიქა ბრინჯი
1 კონა მწვანილი სუპისათვის
2 კვერცხის გული
1 ჭიქა იოგურტი
ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...
ამ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი, არამე...
4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...
ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავამატოთ ბ...
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთის...