კატალოგი
რადშნიჩი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...

თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის...

გასუფთავებული, გარეცხილი, მსუქანი ქ...

ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშ...

პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...