კატალოგი
რადშნიჩი
ბეჭდვა |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...
ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, ½...
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...