კატალოგი
რადშნიჩი
ბეჭდვა |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...
გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი ბოსტ...
8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...
მოხარშული, მსუქანი ძროხის ხორცის რბ...
ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...