კატალოგი
რადშნიჩი
![](/uploads_script/products/e24xrf30ivjt97t.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/cwhwq3ea6o7bvre.jpeg)
კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...
![](uploads_script/products/7uuwc71bt1p2owv.png)
ერთი თეფში ბრინჯი...
![](uploads_script/products/7y9e5503rtd581n.jpeg)
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
![](uploads_script/products/4nf9ixgztces16q.jpg)
სოკო დავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დ...
![](uploads_script/products/u0reml3lamkunhy.jpeg)
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...
![](uploads_script/products/jjqd3r3pso8b6e7.jpeg)
პამიდორებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, გა...