კატალოგი
ყველის ბურთულები
კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა დავამატოთ გახეხილი ყველი, მიღებულ საკმაოდ სქელ მასას შეგვიძლია დავამატოთ პილპილი. გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ მდუღარე ცხიმში. როდესაც ბურთულები ზომით ორჯერ გაიზრდება ამოვიღოთ, შევაშროთ, მოვაყაროთ დიდი რაოდენობით ოხრახუში და სუფრაზე შემთბარი ლანგრით მივიტანოთ. მასალა: 4 კვერცხის ცილა 200 გრამი გახეხილი ყველი ცოტა ფქვილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში მარილი, პილპილი