კატალოგი
ქაშაყი ”ოსლო”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა. თითოეული ქაშაყი გავჭრათ სიგრძეზე და დავახვიოთ. მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის ოდნავ დამარილებულ წყალში, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილის მარცვლები, ძმარი და კამა. გამდნარი მარგარინი შევურიოთ ნაღებს. სოუსი კარგად გადავურიოთ და დავამატოთ პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი, მზა სოუსი დავასხათ მომზადებულ ქაშაყს სუფრაზე მივიტანოთ მოხარშულ კარტოფილთან ან ბოსტნეულთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი საღი ქაშაყი
6 მარცვალი შავი პილპილი
½ დაფნის ფოთოლი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
კამა
1 სუფრის კოვზი მარგარინი
½ ჭიქა შესქელებული რძე
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...

გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...