კატალოგი
ქაშაყი ”ოსლო”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა. თითოეული ქაშაყი გავჭრათ სიგრძეზე და დავახვიოთ. მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის ოდნავ დამარილებულ წყალში, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილის მარცვლები, ძმარი და კამა. გამდნარი მარგარინი შევურიოთ ნაღებს. სოუსი კარგად გადავურიოთ და დავამატოთ პილპილი, მარილი და ლიმონის წვენი, მზა სოუსი დავასხათ მომზადებულ ქაშაყს სუფრაზე მივიტანოთ მოხარშულ კარტოფილთან ან ბოსტნეულთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი საღი ქაშაყი
6 მარცვალი შავი პილპილი
½ დაფნის ფოთოლი
1 სუფრის კოვზი ძმარი
კამა
1 სუფრის კოვზი მარგარინი
½ ჭიქა შესქელებული რძე
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...

თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნა...

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...