კატალოგი
შემწვარი ქაშაყი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრათ სიგრძეზე, მსუბუქად მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი და ორივე მხრიდან წავუსვათ მდოგვი. ამოვავლოთ ჯერ ფქვილში, შემდეგ სუხარში. სალა დავჭრათ კუბიკებად და გამოვადნოთ, მიღებულ ცხიმში შევწვათ ქაშაყი ორივე მხრიდან. სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილის სალათასთან ან პიურესთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საღი ქაშაყი
75 გრამი სალა
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
3 სუფრის კოვზი დანაყილი ორცხობილა (სუხარი)
ძმარი
მდოგვი, მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...