კატალოგი
უნგრული თევზის სუპი
თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და წავუსვათ მარილი. თავები, კუდები, შიგნეული და წვრილი თევზი მოვხარშოთ ხახვთან ერთად 1 ½ დამარილებულ წყალში. როგორ კი წყალი ადუღდება, დავამატოთ წითელი წიწაკა. როდესაც ხახვი ჩაიშლება, ბულიონი გავწუროთ და დავასხათ თევზის მომზადებულ ნაჭრებს, იქვე დავამატოთ თხელ რგოლებად დაჭრილი წიწაკის ღერები და პამიდორი. სურვილისამებრი შეგვიძლია დავამატოთ იკრა. სუპი 20 წუთის განმავლობაში უნდა ვხარშოთ, არ უნდა მოვურიოთ, უბრალოდ შიგადაშიგ უნდა შევანჯღრიოთ ქვაბი, რომ თევზი არ დაიშალოს. მასალა: 5 პორციაზე 125 გრამი სხვადასხვა სორტის თევზი ცოტა წვრილი თევზი 1 მსხვილი თავი ხახვი 15 გრამი წითელი პილპილი 1-2 ღერი ტკბილი წიწაკა 2-3 ცალი პამიდორი მარილი