კატალოგი
ფარშირებული შამპინიონები

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეცხოთ. სოკოს თავები (მთლიანი) მოვშუშოთ კარაქში. სოკოს ფეხები წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ. შემდეგ მოშუშული სოკოს ფეხები შევურიოთ კარტოფილის პიურეს, კარგად მოვაყაროთ პილპილი და ამ მასით ამოვავსოთ სოკოს თავები. თითოეულ ასეთ სოკოზე ზევიდან მოვათავსოთ მჟავე კიტრის პატარა ნაჭერი.
მასალა:
2 პორციაზე
300 გრამი შამპინიონი
1 სუფრის კოვზი კარაქი
1 ჭიქა კარტოფილის პიურე
1 ცალი პატარა მჟავე კიტრი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...

კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან...

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

მომზადებულ ინდაურს გარედან შევაზილო...