კატალოგი
თევზის პუდინგი მადრიდულად
თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და მოვაშოროთ ყველა ფხა. პაიდორებს გადავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაშოროთ კანი და მოვშუშოთ მცენარეულ ზეთში, რომ ჩაიშალოს. შემდეგ პამიდორი შევურიოთ გასუფთავებული თევზის ნაჭრებს, დავამატოთ კვერცხები, მარილი და პილპილი. პუდინგისათვის საჭირო ფორმას კარგად წავუსვათ კარაქი, მოვაყაროთ საფანელი და მოვათავსოთ მასში მომზადებული მასა. პუდინგი ორთქლზე უნდა მოვამზადოთ. ხარშვის დრო 1 საათია. სუფრაზე ცხელი უნდა მივიტანოთ, მოვასხათ გამდნარი კარაქი ან მაიონეზი. გარნირად მივიტანოთ მოხარშული კარტოფილი. მასალა: 750 გრამი მოშუშული თევზი 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი 400 გრამი პამიდორი 3 ცალი კვერცხი მარილი პილპილი საფანელი 1-2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 1 ჭიქა მაიონეზი