კატალოგი
ვარენიკები პოვიდლოთი
![](/uploads_script/products/28zzv5nawh334r2.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კოვზი კარაქის, წყლისა და მარილისაგან მოვზილოთ თხელი ცომი და ვაცალოთ გაფუება. შემდეგ ცომი გავაბრტყელოთ, დავყოთ ოთხკუთხედებად და თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ პავიდლო (1 ჩაის კოვზი 1 ვარენიკზე). კუთხეები შევაწებოთ ისე, რომ სამკუთხედები მივიღოთ. ვარენიკები 5 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში, შემდეგ ამოვიღოთ, მოვაყაროთ შებრაწული სუხარის კუბიკები, მოვასხუროთ კარაქი და მოვაყაროთ შაქარი.
მასალა:
400 გრამი ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
100 გრამი კარაქი
½ ჭიქა წყალი
ცოტა მარილი
ქლიავის პავიდლო
გახეხილი ფუნთუშა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/99bjus7akpd8swg.jpg)
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...
![](uploads_script/products/mni8363vjh36kcg.jpg)
გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...
![](uploads_script/products/6ejyjxh1dmcqwg5.jpeg)
უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ...
![](uploads_script/products/zpwrlve8lvwzosz.jpeg)
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...
![](uploads_script/products/02tqbn27zq5ttqo.jpg)
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...
![](uploads_script/products/rs3iqhr0ffytxz0.jpeg)
4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...