კატალოგი
ხორცი ბოჰემურად
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ დიდ კუბიკებად, შევწვათ მსხვილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, დავამატოთ მარილი და წითელი პილპილი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ხორცი დაიფაროს და ვშუშოდ მანამდე, სანამ ხორცი ნახევრად მზად არ იქნება. გათლილი კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად, დავალაგოთ ხორცზე, დავამატოთ კიდევ ცოტაოდენი ცხელი წყალი და ვშუშოთ მზადყოფნამდე. სითხე დაახლოებით ნახევრამდე უნდა ამოშრეს.
მასალა:
3 პორციაზე
500 გრამი ცხვრის ხორცი
500 გრამი კარტოფილი
2 ცალი დიდი თავი ხახვი
1 ½ სუფრის კოვზი ცხიმი
1 სავსე ჩაის კოვზი მარილი
1 არასავსე ჩაის კოვზი წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...
მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...
მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...
ვეზირის თითი...
ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...