კატალოგი
იორკშირული პუდინგი
ბეჭდვა |
ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიოთ ერთმანეთში (კვერცხი წინასწარ უნდა ავთქვიფოთ) და მოვამზადოთ ცომი, რომელიც კიდევ ½ საათით უნდა გავაჩეროთ. შემდეგ გავადნოთ ცხიმი ტაფაზე, ჩავასხათ მასში ცომი ღუმელში 20-30 წუთის განმავლობაში ვაცხოთ. სუფრაზე პუდინგი გამოცხობისთანავე უნდა მივიტანოთ. პუდინგი განსაკუთრებით გემრიელი გამოვა, თუ ტაფას იმ გრილის ქვეშ მოვათავსებთ, რომელზეც როსტბიფი იწვება, ისე, რომ ცხიმის წვეთები იმ ტაფას ეცემოდეს, რომელზეც პუდინგი უნდა გმაოვაცხოთ. ხორცის წვის დასრულებამდე 20 წუთით ადრე პუდინგი მომზადებულ ტაფაში ჩავასხათ.
მასალა:
1 ჭიქა ფქვილი
2 ცალი კვერცხი
½ ჭიქა რძე
პოპულარული რეცეპტი
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...
3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური ან...
ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...
გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...