კატალოგი
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
ბეჭდვა |
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავისი ფარით და კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე. როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება, დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, ათი წუთი კიდევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი - 1 ცხვრის
ხახვი - 4-5 თავი
ტარხუნა - 7-8 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...
მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვ...
ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...