კატალოგი
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავისი ფარით და კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე. როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება, დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, ათი წუთი კიდევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი - 1 ცხვრის
ხახვი - 4-5 თავი
ტარხუნა - 7-8 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...

ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...