კატალოგი
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
![](/uploads_script/products/iv3raeml125df6t.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავისი ფარით და კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე. როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება, დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, ათი წუთი კიდევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი - 1 ცხვრის
ხახვი - 4-5 თავი
ტარხუნა - 7-8 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/f7kc17vxilnoam1.jpeg)
თირკმელები გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაშო...
![](uploads_script/products/tt6lo8orrzpwkpq.jpeg)
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...
![](uploads_script/products/y7b0eozh7xghe66.jpg)
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...
![](uploads_script/products/xsfnnq1oh2qtgs7.jpeg)
კარტოფილი მოვხარშოთ, გავხეხოთ, დავა...
![](uploads_script/products/zc7p45r92amts1u.jpeg)
მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...
![](uploads_script/products/y57kg1cr9n8fc2m.jpeg)
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...