კატალოგი
შამფურზე შემწვარი ბატკანი გულ ღვიძლით
ბეჭდვა |
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ მარილი და ავურიოთ. გასუფთავებულ, გამოშიგნული, კარგად გარეცხილი ბატკნის მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული გულ-ღვიძლი, გავკეროთ ძაფით, წამოვაცვათ ხის შამფურზე, დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნელ ნაკვერჩხალზე, თან ვატრიალოთ. ხანგამოშვებით ჯერ ვუსვათ მარილწყალი, ბოლოს გამდნარი ცხიმი.
პოპულარული რეცეპტი
ტრადიციები და კულინარია...
მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...
ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...