კატალოგი
შამფურზე შემწვარი ბატკანი გულ ღვიძლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ მარილი და ავურიოთ. გასუფთავებულ, გამოშიგნული, კარგად გარეცხილი ბატკნის მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული გულ-ღვიძლი, გავკეროთ ძაფით, წამოვაცვათ ხის შამფურზე, დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნელ ნაკვერჩხალზე, თან ვატრიალოთ. ხანგამოშვებით ჯერ ვუსვათ მარილწყალი, ბოლოს გამდნარი ცხიმი.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...

2 კვერცხისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფ...

ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...

მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...