კატალოგი
ვაფლი ფლამანდიურად
კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ კვერცხი, ფქვილი და მცირე რაოდენობის თბილ რძეში გახსნილი დროჟი, შემდეგ დავუმატოთ დარჩენილი რძე. დავამატოთ მარილი და ლიმონის წვენი. მიღებული ცომი დავდგათ ასაფუებლად თბილ ადგილას. მზა ცომი გამოვაცხოთ სპეციალურ ვაფლის ფორმებში, რომელშიც გამოცხობამდე ჩავყრით შაქარს. ვაფლი შეგვიძლია სუფრაზე მივიტანოთ ვანილის სოუსთან ერთად. მასალა: 220 გრამი ფქვილი 125 გრამი კარაქი ან მარგარინი 1 სუფრის კოვზი შაქარი ¼ ლიტრი რძე 15 გრამი დროჟი 3 ცალი კვერცხი ლიმონი, მარილი