კატალოგი
კერძი ხორცის ჩამონათალებისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ ცხიმში სანამ ოქროსფერ ფერს არ მიიღებს, დავუმატოთ წინასწარ გულგამოცლილი და მცირე ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ვაშლი. ვშუშოთ დარბილებამდე. დავამატოთ მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი, ნაღები და სოუსი, მოვაყაროთ მარილი და სანელებლები-ს ფხვნილი და ყველაფერი ერთად კიდევ ერთხელ მოვშუშოთ. სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
4 ცალი მჟავე ვაშლი
200 გრამი შემწვარი ღორის ხორცი
½ ჭიქა სოუსი
2 სუფრის კოვზი არაჟანი
½ - ¾ ჭიქა სხვადასხვა სანელებლები
პოპულარული რეცეპტი

პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...

ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...

ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...

მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...