კატალოგი
დაჭრილი წითელი პამიდორი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ წვრილად, ისე როგორც სადილისათვის ვჭრით (პამდორი შეიძლება იყოს კანიანად და შეიძლება კანგაცლილიც), შევდგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ოხრახუში, რეჰანი; ვხარშოთ 25-30 წუთი, შევაგემოთ მარილით და გადმოვდგათ; დავაყოვნოთ დაახლოებით 5 წუთი, რომ ცოტა შეგრილდეს; ჩავასხათ მშრალ ქილებში და ცხელივე მოვხუფოთ თუნუქის სახურავებით. ქილები გავაცივოთ გადმობრუნებულ მდგომარეობაში (სტერილიზაცია არ უნდა).
მასალა:
წითელი პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1 კილოგრამი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...

მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...

მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...