კატალოგი
დაჭრილი წითელი პამიდორი (ზამთრისათვის)
![](/uploads_script/products/ltvd8dc8nj1s929.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ წვრილად, ისე როგორც სადილისათვის ვჭრით (პამდორი შეიძლება იყოს კანიანად და შეიძლება კანგაცლილიც), შევდგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ოხრახუში, რეჰანი; ვხარშოთ 25-30 წუთი, შევაგემოთ მარილით და გადმოვდგათ; დავაყოვნოთ დაახლოებით 5 წუთი, რომ ცოტა შეგრილდეს; ჩავასხათ მშრალ ქილებში და ცხელივე მოვხუფოთ თუნუქის სახურავებით. ქილები გავაცივოთ გადმობრუნებულ მდგომარეობაში (სტერილიზაცია არ უნდა).
მასალა:
წითელი პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1 კილოგრამი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/0r70t5pcp3i8thu.jpeg)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...
![](uploads_script/products/rf57304tbvvjfwl.jpg)
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...
![](uploads_script/products/tcpb1hcip8ztw0b.jpeg)
გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...
![](uploads_script/products/1lvtw7gg24pzszq.jpg)
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...
![](uploads_script/products/au5k88133wae6sb.jpeg)
წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...
![](uploads_script/products/e2vvpjxzalyquoj.jpeg)
ნახევარი ჩაის ჭიქა ადუღებულ წყალში ...