კატალოგი
კომშის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...