კატალოგი
კომშის ჯემი
ბეჭდვა |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...
გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილა...
ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალ...
კარტოფილი...
ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...
ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...