კატალოგი
კომშის ჯემი
ბეჭდვა |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხო...
ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...
მოვზილოთ ცომი ბლინებისათვის, გავხსნ...