კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...

წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

კარგად გასუფთავებული მსუქანი ქათამი...

მოვხარშოთ კარტოფილი, სტაფილო, კვერც...