კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...

4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...

ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...

ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...