კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ყუნწები, დანით გ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...

გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...

ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...

ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...