კატალოგი
ნაყინი ნიგვზით
![](/uploads_script/products/wf8256r1cyxbzck.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარცვლები მოვხალოთ ტაფაზე, მოვაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილად და კიდევ მოვხალოთ. სანამ მოყავისფრო არ გახდება. შემდეგ ნიგოზი დავნაყოთ, ჩავყაროთ ცხელ რძეში და ერთხელ წამოვადუღოთ. ნიგვზიანი რძე ოდნავ გავაცივოთ, შიგ ჩავურიოთ წინასწარ მომხადებული 3 კვერცხის გოგლი-მოგლი, ვთქვიფოთ 20-25 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/6a491qtw4nf8cib.jpeg)
500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...
![](uploads_script/products/fqfeb4efgvr28hl.png)
რაზე ოცნებობს ბეღურა......
![](uploads_script/products/fod0qitx4ipjo7i.jpeg)
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...
![](uploads_script/products/50l22r88t6h2em9.jpeg)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწო...
![](uploads_script/products/pg7xyctrkpg1uop.jpg)
ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...
![](uploads_script/products/4nulu1ca7ffclh9.jpg)
ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...