კატალოგი
ღორის ფეხები მჟავე კომბოსტოსა და მუხუდოსთან ერთად
ბეჭდვა |
მუხუდო გავარჩიოთ, გავავლოთ ცივ წყალში, დავამატოთ მაიორანი და მარილი და ყველაფერი ერთად ვხარშოთ დარბილებამდე. ღორის ფეხები მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყალში ხახვთან, დაფნის ფოთოლთან და ღვიის მარცვლებთან ერთად, ვხარშოთ 1 საათის განმავლობაში. შემდეგ დავამატოთ მჟავე კომბოსტო, ღორის ფეხები დავაწყოთ ზემოდან და ყველაფერი ერთად ვხარშოთ კიდევ ნახევარი საათის განმავლობაში. მუხუდო გავატაროთ საწურში (რომ დაისრისოს) და მოვათავსოთ თეფშზე მჟავე კომბოსტოსა და ღორის ფეხებთან ერთად. კერძთან ერთად შეგვიძლია სუფრაზე მივიტანოთ მოხარშული კარტოფილი და მდოგვი.
მასალა:
4 საშუალო ზომის ღორის ფეხი
375 გრამი გასუფთავებული მწვანე მუხუდო
1 კილოგრამი მჟავე კომბოსტო
1 თავი ხახვი
ღვიის რამდენიმე მარცვალი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
1 ჩაის კოვზი მაიორანი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევა...
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...
ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...