კატალოგი
რადშნიჩი
ბეჭდვა |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...
კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...
კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...
ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...
კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...
წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...