კატალოგი
რადშნიჩი
| ბეჭდვა |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი და ვაშლი გავასუფთავოთ, გა...

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი...

1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...

ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...


