კატალოგი
რადშნიჩი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...

უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...

მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...