კატალოგი
რადშნიჩი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...

გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...