კატალოგი
რადშნიჩი
| ბეჭდვა |
დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩამოვაცვათ შამფურზე თანმიმდევრობით ჯერ ხბოს, შემდეგ კი ღორის ხორცი, თითო შამფურზე 6 ასეთი ნაჭერი უნდა ავაგოთ. შემდეგ სწრაფად შევწვათ გრილზე, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ხახვმოყრილი პამიდორი ან მოხარშული ბრინჯი.
მასალა:
6-8 პორციაზე
500 გრამი ხბოს ხორცი
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

3 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ერთ ჩაის ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...


