კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის. მასალა: 4 ცალი ახალი კარტოფილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი 4 ცალი მიხაკი წითელი დანაყილი პილპილი