კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.
მასალა:
4 ცალი ახალი კარტოფილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მიხაკი
წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...

200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

ცუკატები წვრილად დავჭრათ, ნუში დავნ...