კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი
![](/uploads_script/products/jcpz96lpsn8pfgt.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.
მასალა:
4 ცალი ახალი კარტოფილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მიხაკი
წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/byt54152s28qbrp.jpg)
მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...
![](uploads_script/products/22732ngkz51mb54.jpg)
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...
![](uploads_script/products/m9cese8kh79jnld.jpeg)
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...
![](uploads_script/products/8hymq1fdu40a79m.jpeg)
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
![](uploads_script/products/qmo3g7kawjn8dbw.jpeg)
ავიღოთ 4 სუფრის კოვზი ფქვილი, გავხს...
![](uploads_script/products/7ndjwi3ru0nqdbo.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...